Bewegen en wandelen | NadiZoetebier.nl

Als je gezonder wil leven, dan is beweging onmisbaar. Lees hier over afvallen door beweging, tips voor de sportschool en hoe je bewegen leuk maakt!

 • Baantjes zwemmen met muziek op: JBL Dive Endurance getest
  Wil jij lekker muziek luisteren tijdens het baantjes zwemmen? Getest: met de JBL Dive Endurance luister je je favo muziek tijdens ‘t zwemmen.
 • Val je af met wandelen?
  Goed nieuws: van wandelen val je af. Hoeveel je afvalt en hoe snel je afvalt, dat ligt natuurlijk aan de manier waarop je wandelt, hoe regelmatig je gaat en hoe veel je wandelt.
 • Afvallen door kleine veranderingen in je dagelijks leven
  Met weinig moeite afvallen? Er zijn een aantal veranderingen die, als je ze dagelijks doorvoert, bijdragen aan het verliezen van gewicht. Benieuwd hoe? Lees dan verder!
 • Hoeveel val je af met wandelen?
  Dat wandelen helpt bij het afvallen en het behouden van een gezonde levensstijl, staat vast. Maar hoeveel moet je nu wandelen om af te vallen? Hoeveel gewicht kan je verliezen als je dagelijks wandelt?
 • Waarom wandelen zo goed voor je is
  Zo, dit schrijf ik na m’n wandeling van vandaag. Een klein rondje (3,5km), want het was best fris buiten. Inmiddels loop ik al een jaar lang zo’n vijf avonden in de week, gemiddeld tussen de 3 en de 6 kilometer per wandeling. Ik merk een aantal dingen op uit deze wandelingen en die wil ik …
 • Waarom ik bang was om naar de sportschool te gaan
  Begin 2018. Ik had mezelf al voorgenomen dat ik een gezondere levensstijl wilde. Een levensstijl met meer beweging, veel water drinken en een gezonder eetpatroon. Ik begon met wandelen (hier lees je waarom wandelen zo goed voor je is!) en zette de stap naar de sportschool. Ik was echter wel bang. Bang om naar de …
 • Wat is SH’Bam? (+ ervaring)
  Wat is SH’Bam van Les Mills? Voor ik ‘t op het programma van de sportschool zag staan, had ik er nog niet eens van gehoord: de groepsles SH’Bam. Het klinkt als een motivatie-term. Of iets dat Ricky Martin zou kunnen zingen (she moves, she moves). Dat laatste komt nog ‘t meest in de buurt: SH’Bam is namelijk een dans work-out van zo’n 45 minuten, waarbij je heerlijk los kan gaan. Voor jong en oud: want je hoeft helemaal niet te kunnen dansen om lekker mee te doen. 
 • Hoe ik 35kg verloor in 9 maanden tijd
  Wie mij kent of volgt via social media weet dat ik wat gewicht ben verloren. Het is nu eind september en ik ben inmiddels 35 kg kwijt. Whoohoo! Ik had echt nóóit gedacht dat dat mij zou lukken, laat staan in zo’n korte tijd. En néé, dit is niet dankzij een (crash)dieet of operatie. Ik …