NadiZoetebier.nl
You Are Reading

How-to: maak je Instagram #bestnine2019

0
Instagram Social Media

How-to: maak je Instagram #bestnine2019

Instagram Background - NadiZoetebier.nl

Jaaa, daar is ‘ie weer: de mogelijkheid om je eigen #bestnine overzicht van je Instagram-posts te maken. Hoe? Dat lees je hier!

Het jaar is weer voorbij en de #bestnine posts op Instagram beginnen weer. Met een gratis tooltje op een website laat je automatisch je eigen overzicht maken.

Hoe dan?

Ga naar bestnine.net en voer je accountnaam in van Instagram. Vanwege de drukte moet je wel even geduld hebben. De wachttijd kan wel oplopen tot 10 minuten. Geen nood: je laat de browser gewoon open en je kan tegelijk gewoon even wat anders doen.

Eenmaal gemaakt zie je je overzicht inclusief het totale aantal likes op je posts. Het resultaat is op twee manieren te downloaden: de fotocollage met de like-gegevens erbij of alleen de fotocollage met jouw negen top-posts.

Hieronder vind je mijn #bestnine2019. Jullie vonden m’n gewichtsverlies ‘t leukst, maar ook Joep ❤ en reizen kwamen terug.

Enjoy 💞

About Author

Liefhebber van all things tech. Social-minded, leergierig en avontuurlijk. Op www.nadizoetebier.nl schrijf ik over m’n #healthylifestyle, maar praat ik ook graag over social media trends, astrologie of nieuws uit de tech-wereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *