Persoonlijk Reizen

Jaaroverzicht: mijn reizen in 2018

Reizen

Beter laat dan nooit: mijn jaaroverzicht qua reizen en tripjes van 2018. En wow, wat was dát een jaar zeg! #dankbaar 🙏

Want… ik ging (o.a. voor TechGirl) op pad naar grote tech-beurzen in Amsterdam, Berlijn en Lissabon. Daarnaast ontdekte ik hoe fantastisch Afrika is tijdens een veertiendaagse trip naar Kenia, vierde ik feest bij de Duits-Russische bruiloft van Natali in Hannover en bezochten Denise en ik onze oud-manager Lonnie in Milaan.

Voor 2019 geldt weer… Go with the flow! 🌊

Over de auteur

Liefhebber van all things tech. Social-minded, leergierig en avontuurlijk. Op www.nadizoetebier.nl schrijf ik over m’n #healthylifestyle, maar praat ik ook graag over social media trends, astrologie of nieuws uit de tech-wereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *