Snapchat, Social Media

Je eigen geofilter binnen Snapchat

Het kon al een tijdje hoor, je eigen geofilters maken. Voor de Amerikanen, that is. Wij Nederlanders moeten helaas nog even wachten tot de functie voor ons is uitgerold. Wel heeft Snapchat het makkelijk gemaakt om er een te maken. On-Demand geofilters heet de dienst en ‘t werkt als volgt. Upload je design (of maak er eentje vanuit de beschikbare templates), kies een gewenste tijd en plek op de kaart en insturen maar! Je ziet meteen wat ‘t kost. Snapchat kijkt ‘m nog wel even na, maar dat duurt doorgaans één dag.

Ik kan niet wachten tot ik voor mijn feestjes ook een eigen filter kan maken. Bruiloften, verjaardagen, feestdagen… de ideeën zijn eindeloos. Maak je Snapchat Story samen met je vrienden, exporteer ‘m aan ‘t einde van de dag en je hebt weer goede Youtube content!

 

Nadi Zoetebier

Liefhebber van all things tech. Social-minded, leergierig en avontuurlijk. Op www.nadizoetebier.nl schrijf ik over m’n #healthylifestyle, maar praat ik ook graag over social media trends, astrologie of nieuws uit de tech-wereld.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *