Instagram Background - NadiZoetebier.nl
Instagram, Social Media

Netflix delen via Instagram Stories

Je favoriete Netflixfilm of -serie delen met je Instagram volgers? Vanaf vandaag is ‘t mogelijk om direct via Netflix in je Instagram Stories te delen wat je kijkt!

Dat Instagram nog steeds mateloos populair is, blijkt maar weer. Het social media wint alsmaar meer terrein en ook in 2018 had ‘t miljoenen actieve gebruikers. Een van de redenen dat het zo populair is, is dat het altijd meegaat in trends en ontwikkelingen. Vorig jaar kon je al je favoriete Spotify-nummers delen vanuit de Spotify-app. Nu is dit ook mogelijk voor je favoriete films en series vanuit Netflix!

How to: van Netflix naar Instagram Stories

Hoe werkt het delen van Netflix naar Instagram? Dit doe je via de Netflix app op je telefoon. Het werkt heel simpel en net zoals bij Spotify. Kies voor ‘Delen’ en vervolgens voor ‘Instagram-verhalen’. Vervolgens zit je in je Instagram Stories en kan je je uiting nog wat bewerken voor je ‘m in je Stories zet.

Voorlopig is de functie ‘Netflix naar Instagram Stories’ alleen te gebruiken voor iOS-gebruikers. Android-gebruikers moeten helaas nog even wachten op de update.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.