Instagram Background - NadiZoetebier.nl
Instagram, Social Media

Nieuwe Instagram Boomerang effecten

Eerder deze week begon Instagram met het uitrollen van een paar nieuwe effecten voor de Boomerang-functie in de app. Het gaat om de effecten ‘SloMo’, ‘Echo’ en ‘Duo’. Heb je ze al gespot? Dit is waar je ze vindt en hoe je ze gebruikt.

Normaal gesproken is een Boomerang een korte videoclip van één seconde die zes keer vooruit en achteruit wordt afgespeeld. Hierdoor ontstaat er een loop van zes seconden die je vervolgens via Instagram Stories kan delen. Sinds deze week heeft Instagram drie nieuwe effecten voor Boomerang. En dat niet alleen: Instagram heeft ook de mogelijkheid toegevoegd om je Boomerang te ‘trimmen en tweaken’. Handig!

De nieuwe Instagram Boomerang functies zijn…

  • SlowMo – Dit vertraagt je Boomerang-video tot de helft van de snelheid. Hiermee krijg je een video die twee seconden in elke richting wordt afgespeeld (in plaats van één seconde, zoals normaal).
  • Duo – Met het Duo-effect spoelt ‘ie de Boomerang als ‘t ware snel terug, waardoor je een soort glitch-effect krijgt.
  • Echo – Met de het Echo-effect geef je je Boomerang een echo mee: dubbele beelden inclusief bewegingsonscherpte-effect.

Hier vind je de nieuwe Instagram Boomerang functies:

Om een van deze effecten te gebruiken, maak je – net als normaal – een Boomerang in de app. Daarna klik je op het Infinity-teken ( ∞ ) en kies je uit één van de drie effecten. Of probeer ze allemaal uit, natuurlijk!

Beelden: Instagram

De nieuwe Boomerang-effecten zijn beschikbaar in de nieuwste versie van de Instagram-app.

Nadi Zoetebier

Liefhebber van all things tech. Social-minded, leergierig en avontuurlijk. Op www.nadizoetebier.nl schrijf ik over m’n #healthylifestyle, maar praat ik ook graag over social media trends, astrologie of nieuws uit de tech-wereld.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *