• The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams 🙏 •

Op NadiZoetebier.nl schrijf ik over m’n #weightlossjourney en deel ik praktische tips rondom voeding, beweging en mindset met je. Daarnaast praat ik over social media trends en nieuws uit de tech-wereld. Verder ontdek ik erg graag nieuwe werelden en culturen, dus je kunt hier zo nu en dan ook wat reisartikelen vinden.

#weightlossjourney

Sinds januari 2018 heb ik aan mezelf gewerkt. Bewegen, gezond eten en een verbeterde mindset. Dat resulteerde in -40kg (and counting!) gewichtsverlies. In juli 2019 heb ik een buikwandcorrectie laten doen om het laatste beetje overtollige huid te laten verwijderen.

Ik wil anderen graag helpen en inspireren om gezonde resultaten te bereiken. Of ‘t nu gaat om gewichtsverlies, een gezonde levensstijl of een gezond brein: alles komt op NadiZoetebier.nl aan bod. Heb je vragen of wil je samenwerken, neem dan even contact met mij op!

Werk

Ik ben opgeleid tot online marketeer en werkzaam als Chief Storytelling (fancy woord voor hoofdredacteur) bij hogeschool Saxion in Enschede, Deventer en Apeldoorn. Daarnaast ben ik freelance tech redacteur voor TechGirl en schrijf ik met veel plezier over technologie, social media en slimme apparaten en huizen.

VolleMaanKalender.nl

Een andere website van mij is vollemaankalender.nl. Een site waar ik wekelijks nieuwe artikelen deel rondom de maan, spiritaliteit en astrologie.

Samenwerken

Wil je met mij samenwerken? Dat kan zeker: vind ik leuk! Denk aan linkplaatsingen, artikelen of reviews (bijv. die van JouwBox). Waarom een samenwerking heel waardevol is? Jij bereikt jouw doelgroep op m’n website en social media-kanalen met eerlijke en authentieke content, gecreëerd door mij.

Contact? Mail mij via info@nadizoetebier.nl of stuur even een berichtje via ‘t contactformulier hieronder.

    Een kleine disclaimer: in mijn artikelen vind je soms affiliatelinks. Als jij iets aanschaft via die specifieke link, krijg ik een kleine commissie. Daar betaal jij natuurlijk niks extra voor, maar je helpt mij er wel bij 💖. Ook zie je her en der wat Adsense advertenties. De content hiervan (zowel van de advertentie, als van de achterliggende website) ligt niet binnen mijn verantwoording.