• The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams 🙏 •

Op NadiZoetebier.nl schrijf ik over m’n #weightlossjourney en deel ik praktische tips rondom voeding, beweging en mindset met je. Daarnaast praat ik over social media trends, astrologie en nieuws uit de tech-wereld. Verder ontdek ik erg graag nieuwe werelden en culturen, dus je kunt hier zo nu en dan ook wat reisartikelen vinden.

#weightlossjourney

De afgelopen twee jaar heb ik aan mezelf gewerkt. Bewegen, gezond eten en een verbeterde mindset. Dat resulteerde in -40kg (and counting! zie foto hieronder) gewichtsverlies. Ik wil anderen graag helpen en inspireren om gezonde resultaten te bereiken. Of ‘t nu gaat om gewichtsverlies, een gezonde levensstijl of een gezond brein: alles komt op NadiZoetebier.nl aan bod. Heb je vragen of wil je samenwerken, neem dan even contact met mij op!

Werk

Ik ben opgeleid tot online marketeer en werkzaam als Chief Storytelling (fancy woord voor hoofdredacteur) bij hogeschool Saxion in Enschede, Deventer en Apeldoorn. Daarnaast ben ik ZZP’er onder de naam Nadi Media en kan je mij o.a. inhuren voor het geven van lezingen of workshops, het maken van dé (corporate) story voor je bedrijf of de inzet van social media. Praktisch is my middle name, dus je kan daarna vooral zelf aan de slag met de geleerde lessen en opgeleverde resultaten.

Samenwerken

Wil je met mij samenwerken? Dat kan zeker: vind ik leuk! Denk aan linkplaatsingen, artikelen of reviews (bijv. die van JouwBox). Waarom een samenwerking heel waardevol is? Jij bereikt jouw doelgroep op m’n website en social media-kanalen met eerlijke en authentieke content, gecreëerd door mij.

Contact

Contact? Mail mij via info@nadizoetebier.nl of stuur even een berichtje via ‘t contactformulier hieronder.

Een kleine disclaimer: in mijn artikelen vind je soms affiliatelinks. Als jij iets aanschaft via die specifieke link, krijg ik een kleine commissie. Daar betaal jij natuurlijk niks extra voor! Ook zie je her en der wat Adsense advertenties. De content hiervan (zowel van de advertentie, als van de achterliggende website) ligt niet binnen mijn verantwoording.