Review: 30 Days of Yoga door Yoga With Adriene
Uncategorized

Review: 30 Days of Yoga door Yoga With Adriene

Of je nu nieuw bent in de wereld van yoga of je skills wilt upgraden: de 30 Days of Yoga door Adriene is een populaire ’30 day challenge’ voor iedereen. Je kan ‘m gratis volgen via YouTube. Ik deed de afgelopen 30 dagen mee en deel graag mijn ervaring met jullie.

Ik ben nu een maand verder en ik bemerk absoluut resultaten. Ik voel me een stuk leniger en merk ook aan de oefeningen dat ze me steeds meer met gemak afgaan. De stretches gaan verder en mijn ademhaling is rustiger.

Het is niet lastig om met deze 30 dagen te beginnen. Het is wel lastig om het vol te houden. De kortere sessies zijn rond de 15 minuten, maar er zijn ook sessies die langer zijn. Daar moet je dus echt wel de tijd voor inruimen.

Ook de 30 Days of Yoga door Yoga With Adriene volgen? Bekijk hier de playlist.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *