Lifehack

Tip: direct goedkope treintickets kopen

Tip: direct goedkope treintickets kopen

Oef, reizen met de trein is tegenwoordig behoorlijk duur. Gelukkig zijn er sites waar je goedkope treinkaartjes scoort. Zo kun je direct met korting met de trein reizen, waar je ook naartoe wil!

Tip van yours truly: ActieVanDeDag.nl is mijn favoriete website als het gaat om het kopen van goedkope treintickets. Ze hebben een aantal standaard aanbiedingen, zoals een enkele reis in daluren of in ‘t weekend voor slechts €11,50. Goedkoper vind je treintickets bijna niet!

Goedkoop treinkaartje voor een enkele reis in daluren

Voor €11,50 scoor je een goedkoop treinticket voor een enkele reis in de daluren. De daluren zijn op maandag tot en met vrijdag van 00:00 tot 06:30 uur, van 09:00 tot 16:00 uur en van 18:30 tot 24:00 uur. Koop hier je goedkope treinticket voor een enkele reis in daluren.

Goedkoop treinkaartje voor een enkele reis in het weekend (zaterdag en zondag)

Voor €11,50 scoor je een goedkoop treinticket voor een enkele reis in het weekend, dus op zaterdag en zondag. Het treinkaartje is dan de gehele dag geldig. Koop hier je goedkope treinticket voor een enkele reis in het weekend.

Goedkoop treinkaartje voor een dagretour in daluren

Voor €19 scoor je een dagretour treinticket. Supergoedkoop! Dat is dus slechts €9,50 voor een enkele reis. De daluren zijn op maandag tot en met vrijdag van 00:00 tot 06:30 uur, van 09:00 tot 16:00 uur en van 18:30 tot 24:00 uur. Koop hier je goedkope treinticket voor een dagretour in daluren.

Goedkoop treinkaartje voor een enkele reis (1e klas) in het weekend

Voor slechts €14 scoor je een goedkoop treinticket voor een enkele reis (1e klas) in het weekend, dus op zaterdag en zondag. Het treinkaartje is dan de gehele dag geldig. Koop hier je goedkope treinticket voor een enkele reis (1e klas) in het weekend.

Je kunt de goedkope treintickets kopen, direct activeren en gebruiken. Ook handig voor on the go! Hier heb je wel de NS app voor nodig. De tickets printen kan natuurlijk ook.

Over de auteur

Liefhebber van all things tech. Social-minded, leergierig en avontuurlijk. Op www.nadizoetebier.nl schrijf ik over m’n #healthylifestyle, maar praat ik ook graag over social media trends, astrologie of nieuws uit de tech-wereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *