Universe inspired make-up ✨
Beauty & fashion

Universe inspired make-up ✨

De afgelopen jaren heb ik behoorlijk wat producten gevonden die mijn liefde voor astrologie en make-up verbinden. Ik deel ze graag met jullie, dus bij deze op rij: universe inspired make-up. 💖 Shop ze nu!

Alle items zijn trouwens gewoon in Nederland te bestellen bij Boozyshop.nl – m’n favo online make-upwinkel. Vandaag voor 20.00 uur besteld, morgen in huis!

1) Revolution Pro Regeneration Palette Astrological

Het Revolution Pro Regeneration Palette Astrological palet bevat 18 mooie matte en marmeren shimmer tinten. In fijne aardetinten en goed te blenden. Shop ‘m hier!

Revolution Pro Regeneration Palette Astrological

2) Anastasia Beverly Hills Aurora Glow Kit

Anastasia Beverly Hills Aurora Glow Kit is een palette met 6 fijne highlighters. Go for that glow! Shop ‘m hier! (*deze is nu ook in de aanbieding!)

Anastasia Beverly Hills Aurora Glow Kit

3) Lunar Beauty Moon Spell Eyeshadow Palette

Het Lunar Beauty Moon Spell Eyeshadow Palette is echt een onwijs mooi palette, met een grote diversiteit aan kleuren. What’s not to love? 😍 Shop ‘m hier!

Lunar Beauty Moon Spell Eyeshadow Palette

4) Anastasia Beverly Hills Moonchild Glow Kit

Anastasia Beverly Hills Moonchild Glow Kit is een palette met 6 fijne highlighters, net als die hierboven. De kleurstelling is net wat koeler dan het palette hierboven. Shop ‘m hier!

Anastasia Beverly Hills Moonchild Glow Kit

5) BH Cosmetics Zodiac Eyeshadow & Highlighter Palette

Het BH Cosmetics Zodiac Eyeshadow & Highlighter Palette heeft voor ieder teken uit de dierenriem wel een oogschaduwkleur. Wat is die van jou? Shop ‘m hier!

BH Cosmetics Zodiac Eyeshadow & Highlighter Palette

6) BH Cosmetics Zodiac Love Signs Eyeshadow & Highlighter Palette

Het BH Cosmetics Zodiac Love Signs Eyeshadow & Highlighter Palette is een variant van het BH Cosmetics Zodiac Eyeshadow & Highlighter Palette, met warmere tinten. Wat is het teken van jouw grote liefde? Shop ‘m hier!

BH Cosmetics Zodiac Love Signs Eyeshadow & Highlighter Palette

7) Wet n Wild Zodiac Set Earth Element

Het setje van Wet n Wild Zodiac Set Earth Element is voor alle aardetekens in de dierenriem: Stier, Maagd en Steenbok. Ook leuk om cadeau te geven. Shop ‘m hier!

Wet n Wild Zodiac Set Earth Element

8) Wet n Wild Zodiac Set Water Element

Het Wet n Wild Zodiac Set Water Element setje is voor alle watertekens out there: Kreeft, Schorpioen en Vissen. Ook om cadeau te geven. Shop ‘m hier!

Wet n Wild Zodiac Set Water Element

9) Wet n Wild Zodiac Set Fire Element

De set van Wet n Wild Zodiac Set Fire Element is voor alle vuurtekens: Ram, Leeuw en Boogschutter. Ook als cadeautje superleuk om te geven. Shop ‘m hier!

Wet n Wild Zodiac Set Fire Element

10) Anastasia Beverly Hills Dewy Set Setting Spray

En om alles goed op je gezicht te houden: dit is de fijnste (en ik heb er veel gehad!) setting spray die er is. De Anastasia Beverly Hills Dewy Set Setting Spray. Met een lichte shimmer, fijne nevel en een aangename geur. Shop ‘m hier!

Anastasia Beverly Hills Dewy Set Setting Spray

VolleMaanKalender.nl

Ben je into astrologie? Volg dan ook VolleMaanKalender.nl. Hier vind je een paar keer per week updates op ‘t gebied van de maan, astrologie en spiritualiteit.

Nadi Zoetebier

Liefhebber van all things tech. Social-minded, leergierig en avontuurlijk. Op www.nadizoetebier.nl schrijf ik over m’n #healthylifestyle, maar praat ik ook graag over social media trends, astrologie of nieuws uit de tech-wereld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *