Voeding

Wil je gezond en gelukkig zijn (en blijven)? Dan is het belangrijk om de juiste voeding in te nemen. Lees hier over de voeding voor een gezonder leven, gewichtsverlies, vitaminen en mineralen en meer.

 • Afvallen met koffie
  Helpt koffie bij gewichtsverlies? Het drinken van koffie kan zowel een positieve als negatieve invloed hebben op het verliezen van gewicht. Ik leg je graag uit hoe.
 • Afvallen door kleine veranderingen in je dagelijks leven
  Met weinig moeite afvallen? Er zijn een aantal veranderingen die, als je ze dagelijks doorvoert, bijdragen aan het verliezen van gewicht. Benieuwd hoe? Lees dan verder!
 • Afvallen met spinazie
  Kun je afvallen met spinazie? Hoeveel kun je afvallen met spinazie en hoe verwerk je spinazie in je dieet? Je kan hierbij denken aan smoothies met spinazie, maar je kan spinazie ook verwerken op je crackers of in een salade. Ik leg je uit hoe ik spinazie gebruik om af te vallen.
 • Hoe ik 35kg verloor in 9 maanden tijd
  Wie mij kent of volgt via social media weet dat ik wat gewicht ben verloren. Het is nu eind september en ik ben inmiddels 35 kg kwijt. Whoohoo! Ik had echt nóóit gedacht dat dat mij zou lukken, laat staan in zo’n korte tijd. En néé, dit is niet dankzij een (crash)dieet of operatie. Ik …
 • Rens Kroes: Amandel-Pompoenbrood
  Ik bakte het Amandel-Pompoenbrood uit het Powerfood boek van Rens Kroes. Een lekker en gezond stukje ‘brood’. Check hier de ingrediënten en het recept.