Astrologie - NadiZoetebier.nl
Uncategorized

Volg VolleMaanKalender.nl voor astro updates ✨

Wist je nog dat ik aan het begin van het jaar artikelen schreef over nieuwe manen en volle manen? Vanaf nu vind je alle astro updates op www.vollemaankalender.nl!

Vanuit mijn interesse voor astrologie deelde ik op mijn persoonlijke kanalen tips and tricks over de invloed van de maan en hoe je hierop kunt reageren. Ik vind ’t heerlijk om hierover te schrijven en te praten en daarom werd m’n eigen site te klein. Om de mooie astro-artikelen beter in hun recht te zetten heb ik www.vollemaankalender.nl opgezet.

VolleMaanKalender.nl is de site voor liefhebbers van de maan, astrologie en spiritualiteit. ✨

Ik heb alle artikelen die op NadiZoetebier.nl stonden al overgezet en ondertussen ben ik flink wat nieuwe content aan het toevoegen. Alles is dus nog lekker under construction.

Wat wil je echt niet missen op die site? Laat het me weten via de comments of mail naar info@nadizoetebier.nl 💞

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *