Mindset Spiritualiteit

Volg VolleMaanKalender.nl voor astro updates ✨

Astrologie - NadiZoetebier.nl

Wist je nog dat ik aan het begin van het jaar artikelen schreef over nieuwe manen en volle manen? Vanuit mijn interesse voor astrologie deelde ik op mijn persoonlijke kanalen tips and tricks over de invloed van de maan en hoe je hierop kunt reageren.

Ik vind ‘t heerlijk om hierover te schrijven en te praten en daarom werd m’n eigen site te klein. Om de mooie astro-artikelen beter in hun recht te zetten ben ik www.vollemaankalender.nl aan het inrichten.

VolleMaanKalender.nl is de site voor liefhebbers van de maan, astrologie, numerologie en bewust leven. ✨

Ik heb alle artikelen die op NadiZoetebier.nl stonden al overgezet en ondertussen ben ik flink wat nieuwe content aan het toevoegen. Alles is dus nog lekker under construction.

Wat wil je echt niet missen op die site? Laat het me weten via de comments of mail naar info@nadizoetebier.nl 💞

Over de auteur

Liefhebber van all things tech. Social-minded, leergierig en avontuurlijk. Op www.nadizoetebier.nl schrijf ik over m’n #healthylifestyle, maar praat ik ook graag over social media trends, astrologie of nieuws uit de tech-wereld.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *