Zwanger? Beluister de hartslag van je baby met deze app! - NadiZoetebier.nl
Mama & Baby

Zwanger? Beluister de hartslag van je baby met deze app!

Ben je zwanger en wil je thuis de hartslag van je baby horen? Dan is deze app om de baby’s hartslag te beluisteren een aanrader voor jou!

De gratis app heet Bellabeat Shell: Pregnancy App en is geschikt voor iOs-gebruikers. Het werkt met de microfoon van je telefoon, die als soort van versterker dient. Met de app kun je de geluiden van het hartslagje opslaan en later aan familie en vrienden laten horen.

Hoe werkt de Bellabeat Shell: Pregnancy App?

De app werkt ‘t beste vanaf 30 weken (tot aan de bevalling), claimt ‘ie zelf, maar dat is natuurlijk aan jou/jullie om zelf uit te vinden.

  • Zet je telefoon – na het downloaden van de app, natuurlijk – in vliegtuigmodus. Zo voorkom je eventuele ruis en afleiding.
  • Heb je je telefoon in een hoesje zitten, haal ‘m daar dan even uit voor het beste resultaat.
  • Neem plaats in een rustige ruimte en zorg dat ‘t er zo stil mogelijk is.
  • Zet de microfoon van de telefoon op de buik en zoek naar de perfecte plek. De focus ligt vaak op onderbuik. Als je een beetje weet waar de schouders/armpjes zich bevinden, dan weet je waar je moet zijn.

Je download de Bellabeat Shell: Pregnancy App in de Apple Store.

Let op: deze app is absoluut niet medisch en mag ook niet als zodanig worden gebruikt. Bij twijfel over de bewegingen of hartslag in je buik (of wat dan ook): neem altijd contact op met je verloskundige/gynaecoloog.

Lees ook…

Nadi Zoetebier

Hi, ik ben Nadi! Op www.NadiZoetebier.nl schrijf ik over m’n #healthylifestyle, maar praat ik ook graag over 't leven met een (newborn) baby. Lees je mee?

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *