Korianderzaad heel, biologisch, 35 g

Korianderpoeder, of ketoembar in de Indonesische keuken, is het fijngemalen zaad van een schermbloemachtige plant, het verse blad wordt ook veel gebruikt. De ronde zaadjes smaken kruidiger en zoeter dan de blaadjes. Je gebruikt koriander o.a. in Aziatische en N.-Afrikaanse gerechten. Het is ook lekker in brood, gebak en in chutney. Tip: Rooster de zaadjes vóór gebruik in een droge koekenpan voor extra geur en smaak. Daarna kan je ze heel gebruiken of fijnmaken in je vijzel. 100% biologisch Inhoud: 35 gram gedroogd korianderzaad

Shop nu

Artikelnummer: 00024693 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Ben je op zoek naar Eten&drinken items van Dille&Kamille? Je vindt hier de goedkoopste Korianderzaad heel, biologisch, 35 g!

Korianderzaad heel, biologisch, 35 g

Korianderpoeder, of ketoembar in de Indonesische keuken, is het fijngemalen zaad van een schermbloemachtige plant, het verse blad wordt ook veel gebruikt. De ronde zaadjes smaken kruidiger en zoeter dan de blaadjes. Je gebruikt koriander o.a. in Aziatische en N.-Afrikaanse gerechten. Het is ook lekker in brood, gebak en in chutney. Tip: Rooster de zaadjes vóór gebruik in een droge koekenpan voor extra geur en smaak. Daarna kan je ze heel gebruiken of fijnmaken in je vijzel. 100% biologisch Inhoud: 35 gram gedroogd korianderzaad