TikTok publiceert handige marketinggids voor Valentijnsdag 2024
Social Media

TikTok publiceert handige marketinggids voor Valentijnsdag 2024

Wil je als bedrijf met Valentijnsdag 2024 inspringen op deze inhaker? TikTok heeft een handige (gratis!) marketinggids gepubliceerd met tips & tricks en data. Speciaal voor de EU en voor Noord-Amerika. Lees er alles over in dit artikel!

Valentijnsdag 2024 (14 februari 2024) nadert al snel. Om marketeers te ondersteunen heeft TikTok een nieuwe gids gedeeld om hen te helpen inspelen op deze inhaker.

What’s in it?

Als eerste deelt TikTok inzichten in de populariteit van het evenement op de app, waarbij de interesse in Valentijnsdag onder de gebruikers wordt benadrukt. TikTok deelt ook de meest gebruikte (Engelstalige) hashtags rond het evenement:

  • #valentinesday (57,1 miljard weergaven)
  • #valentinesdaygift (2,6 miljard weergaven)
  • #valentinesdaymakeup (371,6 miljoen weergaven)
  • #valentinesdayrecipes (39,3 miljoen weergaven)
  • #valentinesdayoutfit (390,3 miljoen weergaven)

Daarnaast is er een overzicht van de producten waarin TikTok-gebruikers het meest geïnteresseerd zijn rondom Valentijnsdag 2024. Het laatste deel van de gids behandelt de beste advertentietypes, belangrijke invalshoeken je content en tips voor je planning.

Wil je ‘m zelf inzien? Je kunt de ‘Valentine’s Day For You: Guide for Small-Medium Businesses’ TikTok markettinggids downloaden via deze link.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *