Dit zijn de meest innovatieve baby producten van 2021
Mama & Baby

Dit zijn de meest innovatieve baby producten van 2021

Zwanger zijn en ouder worden vraagt om aanpassingen. Het liefst wil je ’t leven van je kindje en van jou zo gemakkelijk en aangenaam mogelijk maken. Onderstaande winnende producten zijn mooie voorbeelden om dit te realiseren. Dit zijn de meest innovatieve baby producten en winnaars van de Baby Innovation Award 2021!

Er zijn diverse categorieën en in iedere categorie is er een winnaar.

In de categorie Mobility: Joolz Aer buggy met wieg

De Joolz Aer buggy met reiswieg is compact en klapt heel uniek, in enkele seconden, met één hand en inclusief reiswieg in tot een compact pakketje van maar 8 kg.

In de categorie Travel & Safety: Stardust campingbed van Bugaboo

Het Stardust campingbedje van Bugaboo is voorzien van luchtvaarttechnologie, is ultralicht en razendsnel in en uit te vouwen. Met geïntegreerd matrasje en een hoger inritsbaar inzetdeel voor allerkleinsten.

In de categorie Feeding: Elvie borstkolf

De Elvie Borstkolf is een muisstille en 100% draagbare borstkolf om overal en op elk moment discreet en handsfree te kunnen kolven. Met de app kan het melkvolume en het pompverloop per borst in ‘realtime’ worden gevolgd. De Elvie Pump heeft ook de Design Award gewonnen.

In de categorie Care: Oyo smart monitor + camera van Aerosleep

De Oyo smart monitor + camera van Aerosleep registreert onder andere ademhalingsbewegingen, temperatuur en positie van de baby door clip aan luier of buikband te bevestigen. Je krijgt direct een melding als er wat aan de hand is.

In de categorie Furniture & Decorations: CozyCott meegroeibed en stapelbed

Het CozyCott meegroeibed en stapelbed is ontworpen door twee vaders met ruimtegebrek. Met de verschillende ombouwmogelijkheden verander je het stapelbed eenvoudig van een ledikant, commode en peuterbedje in een peuter/kleuter stapelbed. Geschikt voor kinderen van 0 tot 5 jaar.

In de categorie Toys & Gifts: Timio Player van Babymatters

TIMIO is een interactieve en educatieve audio- en muziekspeler voor kinderen en maakt alleen gebruik van geluid en LED-lichtjes, geen scherm of bewegende beelden. Hierdoor leren kinderen aandachtig luisteren en het is ook gezonder voor de ogen.

In de categorie Green: Belly Button kinderwagen van Hartan

De Belly Button kinderwagen van Hartan is gemaakt van 100% recyclebare materialen. De buitenstof en accessoires zijn gemaakt van 100% PES garens en de binnenstof is van 100% biologisch katoen. Het productieproces is transparant en kent goede arbeidsomstandigheden. De fabriek wordt verlicht met LED en de elektriciteit wordt opgewekt uit lokale waterkracht. Uniek aan deze kinderwagen zijn de duwstang en de hoes met antibacteriële werking.

De winnaar van de Consumer Award: Doomoo seat ‘n swing

Binnen twee seconden maak je van de Doomoo seat ‘n swing wip/loungestoel een schommelstoel. Er zit een afneembaar verkleinnestje en veiligheidsgordel bij. De Doomoo seat ‘n swing is tot in de kindertijd te gebruiken als poef.

Over de innovatieve baby producten en de Baby Innovation Award 2021 verkiezing

De Baby Innovation Award is een jaarlijks terugkerende verkiezing, georganiseerd door vakmedium BabyWereld in samenwerking met de Negenmaandenbeurs. De scores van de vakjury en de score van de Mamajury-dag bepalen de uitslag van de categorieprijzen. De scores van de Mamajury-dag en online stemmers bepalen de winnaar van de Consumer Award. Alle producten zijn te zien op de Negenmaandenbeurs, die van 16 tot en met 19 februari 2022 wordt gehouden.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *