Zwanger in 2021? Deze boeken wil je lezen!
Mama & Baby

Zwanger in 2021? Deze boeken wil je lezen!

Ben je zwanger in 2021? Allereerst van harte gefeliciteerd met je zwangerschap! Het is altijd leuk (en interessant) om je in te lezen in de zwangerschap en de komst van je baby. Deze boeken helpen je daarbij!

Mama’en: hét boek voor de vrouw die moeder wordt-Zorgen voor jezelf tijdens de zwangerschap, geboorte en kraamtijd

In het boek Mama’en van Nina Pierson helpt ze je je sterk te voelen en leren op jezelf te vertrouwen, in een fase waarin er veel verandert.

Er wordt ontzettend veel gezegd en geschreven over zwangerschappen, geboortes en het moederschap, maar de auteur miste een boek waarin zij als vrouw (die op het punt stond moeder te worden) centraal stond. In deze periode, waarin emoties als verwondering en euforie, maar ook angst en onzekerheid, elkaar in rap tempo afwisselen, is het belangrijk om zowel goed geïnformeerd te zijn als op je intuïtie te durven vertrouwen. Met dit boek hoopt ze dat je leert je behoeftes te kennen, je grenzen aan te geven en je wensen uit te spreken.

Mama worden: alles wat je moet weten over zwangerschap en bevalling

Het boek Mama worden is het boek dat élke zwangere vrouw in huis moet hebben. Je leest alles over zwanger worden, zwangerschap, geboorte en de kraamtijd. Want hoe bereid je je voor op een leven met kinderen? Wat te doen bij eventuele kwaaltjes, SOS-momenten of onzekerheden tijdens de zwangerschap en hoe evolueer je als mama en als partner tijdens dit hele avontuur, zowel fysiek als mentaal?

De informatie van experts en de persoonlijke mamaverhalen in het boek helpen je met meer empowerment door deze unieke en ongelooflijk mooie, maar soms wat verwarrende en vermoeiende periode. Als je weet dat iets perfect normaal is en erbij hoort, kun je alles in perspectief plaatsen en win je aan zelfvertrouwen.

Bonustip voor aanstaande papa’s: Help! Ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt van Kluun

Het boek Help! Ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt van Kluun is het populairste boek voor (aanstaande) papa’s. En ja, ook voor (aanstaande) mama’s is ’t een leuk boek om te lezen. Het zit vol waarheden, maar dan geschreven met een dikke vette knipoog. Want wat zijn hormonen en hoe ga je er mee om? Hoe herken je een wee als je er een tegenkomt? Dat, én meer, lees je in dit boek van Kluun.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *