houd de mijlpalen van je baby bij met deze leuke poster
Mama & Baby

Cadeautip: houd de mijlpalen van je baby bij met deze leuke poster

In het eerste jaar bereikt je baby ontzettend veel mijlpalen, zoals het eerste lachje en de eerste wandeling buiten. Hoe leuk is ’t om deze mijlpalen op een laagdrempelige en duurzame manier bij te houden? Heel leuk dus! Met de Mini Miles mijlpalen poster vergeet je geen moment meer.

Baby mijlpalen krasposter van Mini Miles

Met de Milestone Krasposters van Mini Miles kras je iedere mijlpaal open op je poster. Hier noteer je de datum en bijzonderheden. Onderaan de poster staat een tabel om de groei in lengte en gewicht bij te houden. Heel gemakkelijk, dus! De poster komt in drie varianten: Jungle Green, Flamingo Pink en Mountain Blu. Er is ook een Engelstalige variant (zie de afbeelding hierboven).

Bij ons thuis hangt de Jungle Green variant (zie hierboven) op de achterkant van de babykamerdeur. Het maakt ’t voor ons allebei veel makkelijker om bewust stil te staan bij de mijlpalen van onze baby. Daarnaast kunnen we – als we de poster af hebben – ‘m ook nog weer bewaren in de koker waar ‘ie in kwam. Zo hebben we een tastbare herinnering voor altijd.

Mini Miles kortingscode voor moederdag 2021

Met de code ‘EERSTEMOEDERDAG’ scoor je de mijlpalen poster met 10% korting. En de posters zijn natuurlijk niet alleen leuk om met moederdag te geven of te ontvingen: ze doen ’t ook onwijs goed als kraamcadeau!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *